Webdesign Limburg

Webdesign Limburg laat je online groeien en bloeien

webdesign limburg

Opzoek naar webdesign Limburg ?

Er zijn miljoenen websites online, het kan lastig zijn de juiste doelgroep te bereiken. Alleen vertrouwen op social media sites als Facebook en Snapchat is niet voldoende, je wilt als bedrijf, vereniging of als blog een eigen identiteit uitstralen. Dan heb je behoefte aan goed webdesign. Limburg groeit als provincie op het gebied van technologie en design. Kies voor webdesign Limburg bij onze specialisten. Met een jarenlange ervaring en een klantgerichte benadering ontwerpen wij de website die perfect aansluit op de klant, elke keer opnieuw. Een goede website zal bezoekers trekken en behouden, een slechte website kan een bedrijf de das omdoen. Kies voor webdesign Limburg en ga voor succes!

De 4 grootste problemen bij een website ontwerpen Iedereen kan tegenwoordig met eenvoudige tools een eigen website bouwen. Toch zijn er risico’s verbonden aan het ontwerpen van een website die een blijvende impact veroorzaken op een merknaam, dienst of product. Dit zijn de 4 voornaamste problemen bij een doe-het-zelf website:

  • Webbuilders zijn vaak beperkt, zeker de gratis oplossingen. Je wilt specifieke functies maar die ontbreken. Je loopt op een gegeven moment tegen beperkingen aan waardoor je helemaal opnieuw moet beginnen.
  • Grafisch ontwerp is een vak. Niet alleen moet je oog hebben voor een aantrekkelijk design, je moet ook de technische vaardigheden bezitten om een ontwerp te maken dat ook overal goed werkt. Denk aan data compressie, kleurgebruik, desktop en mobiel etc.
  • Een website moet er overal goed uitzien. Je kunt zelf niet testen op vele soorten apparaten. Wellicht ziet de site er thuis perfect uit, maar op een smartphone of met een andere browser kan het helemaal mislopen.
  • Tijd is geld. Het ontwerpen van een website kan veel tijd kosten, zeker als je weinig ervaring hebt. Hoe langer het duurt voor de site online is hoe meer potentiële bezoekers je mis zult lopen.

Dit zijn slechts enkele obstakels die je moet overbruggen terwijl het toch zoveel eenvoudiger kan. Schakel webdesign Limburg in voor een doelgerichte aanpak en spaar tijd, kosten en frustratie!

Nu weten we ondertussen hoe het niet moet maar wees gerust, we geven je ook alvast wat tips mee hoe je op de juiste wijze een website kunt inrichten. Bij webdesign Limburg helpen we je graag deze aspecten op de meest effectieve wijze door te voeren.

Webdesign Limburg: Zoekmachine optimalisatie

Vindbaarheid in zoekmachines als Google is van groot belang voor het trekken van bezoekers. Met SEO ofwel zoekmachine optimalisatie kun je hoger scoren in Google zonder advertenties in te kopen. Dat gaat op verschillende manieren. Door bijvoorbeeld slimme zoektermen te gebruiken zoals “Webdesign Limburg” als je op zoek bent naar ons webdesign bedrijf in…Limburg! Ook de indeling van de site is van belang, titels van artikelen en het gebruik van foto en video. Bij webdesign Limburg bepalen we de beste SEO strategie voor jouw website.

Webdesign Limburg: Een website moet leven

webdesign limburg

Als er staat "laatste update 2 augustus 2007" staat WEBsite waarschijnlijk voor spinnenwebben. Houd de website up-to-date met regelmatige nieuwe content. Dat is goed voor bezoekers die regelmatig even komen kijken maar ook zeker voor zoekmachines. Door de website te koppelen met social media diensten kun je snel en effectief jouw website blijven vernieuwen. Vraag bij webdesign Limburg over de mogelijkheden om diensten als Pinterest, Snapchat, Twitter, LinkedIn en Facebook te koppelen met je eigen website.

Webdesign Limburg: Kies het juiste CMS

Een CMS is een Content Management Systeem. Dat is de "achterkant" van de website waarin je alles kunt regelen. Met een druk op de knop pas je een CSS aan waarmee de kleurstelling van de site aangepast wordt. Zelf een CMS inrichten zoals Wordpress neemt veel tijd in beslag, en vergt ook regelmatig onderhoud. De techniek staat niet stil en net als bij Windows moet een CMS ook regelmatig worden voorzien van de laatste updates. Webdesign Limburg kiest het juiste CMS, richt het op de juiste wijze in, en zal ook zorg dragen voor het onderhoud.

Webdesign Limburg: Schaalbaarheid is van groot belang

Misschien wil je starten met een basis website. Het bedrijfsprofiel, de contactinformatie en enkele foto’s. Toch kan er later behoefte zijn aan uitbreiding zoals een webshop, enquete formulieren en andere interactieve diensten. Dit wordt gerealiseerd met "plug-ins" of API modules. Zo kun je een standaard kassa systeem koppelen aan de webshop zodat je kunt afrekenen met iDEAL en de bon direct doorsturen naar de boekhoudsoftware. Wees gerust, bij webdesign Limburg krijg je uitgebreid advies in begrijpelijke taal, uiteraard met een zachte "G".

Webdesign Limburg brengt het wereldwijde web dichterbij. We zijn jouw partner in het opzetten en onderhouden van een professionele website. En omdat we maatwerk leveren betaal je alleen voor wat je echt nodig hebt. Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte.